Gobike uitleenstations bij station Blaak, Museumpark en Wilhelminakade

Gobike Rotterdam is deze herfst uitgebreid met drie uitleenstations. Naast de bestaande uitleenstations kun je nu Gobikes lenen bij metrostation Blaak (Kolk), Museumpark en de Wilhelminakade. 

Centrale punten in de stad

Naast deze locaties is ook het Gobike uitleenstation op de Kratonkade binnenkort volledig in bedrijf (dit uitleenstation is in functie sinds 29 januari 2018). De Gobikes komen hier pal voor het pand van RTV Rijnmond te staan. De nieuwe locaties zijn strategisch gekozen plekken, waar veel mensen naar toe reizen of vandaan komen. Het uitleenstation op Museumpark ligt pal voor Museum Boijmans van Beuningen. De Gobikes staan op de kruising met het Melkkoppad en dichtbij het Erasmus MC. Heel centraal in de stad gelegen is het nieuwe uitleenstation bij station Blaak. De Gobikes staan er pal voor de hoofdingang van de Kubuswoningen en op steenworp afstand van de Markthal.

De Erasmusbrug heeft nu twee uitleenstations: eentje op het Willemsplein aan de noordzijde (tramhalte Willemsplein) en de nieuwe op de Wilhelminakade. Deze laatste ligt bij de kruising met de Holland Amerikakade en bij metrostation Wilhelminaplein. 

Uitleenstations over de hele stad

Gobike uitleenstation KratonkadeDeze uitbreiding is onderdeel van een grotere uitrol over de hele stad. Wij verwachten de komende jaren te groeien tot een deelfietssysteem met locaties over heel Rotterdam en omliggende steden, bij P+R’s en in het havengebied. Voor die tijd draait Gobike op een kleinere schaal, te beginnen in en rond het centrum en daarna op P+R locaties.

Onze deelfietsen zullen in het algemeen staan bij belangrijke musea en toeristische attracties, knooppunten van openbaar vervoer (zoals RET en Waterbus) en andere plekken waar veel mensen komen. Ook kunnen de fietsen geplaatst worden bij bedrijven.

Heb je vragen? Lees de FAQ-pagina of stel een vraag via het contactformulier.

Zelf eens een Gobike proberen? Schrijf je in, kies een abonnement en maak een rit!

 

previous