Gobike Rotterdam is live !

Gobike Rotterdam is nu live. Via onze website kun je je aanmelden als gebruiker door een account aan te maken en een abonnement te kiezen.

Naast de uitleenstation die al zijn geplaatst bij Rotterdam Centraal en op het Willemsplein, zullen er de komende tijd uitleenstations bijkomen op de Wilhelminakade, Blaak, Museumpark en op de Kratonkade (RTV Rijnmond).

In eerste instantie zullen er ongeveer vijftig deelfietsen in deze zes uitleenstations staan. In het najaar gaan we dit uitbreiden naar meer locaties en meer elektrische deelfietsen.

Fijnmazig netwerk

Ons doel is om in stad en regio Rotterdam een fijnmazig netwerk te creëren, met diverse locaties in het centrum, maar ook bij P+R locaties, in het havengebied en in omliggende gemeenten. Nog dit jaar zullen we uitbreiden naar honderden Gobike deelfietsen op straat in de regio Rotterdam.

Starttarieven

Nu de eerste uitleenstations zijn geplaatst en het systeem in de lucht zit, kan iedereen gebruik maken van de elektrische deelfietsen. Dit kan door je aan te melden als nieuwe gebruiker op deze website. Met een jaarabonnement voor €15 (registratiekosten) kun je volop fietsen voor 3 cent per minuut.

Hou onze website in de gaten voor updates!

previous