RTH Airport heeft een nieuw Gobike uitleenstation

Sinds april 2019 is het Gobike uitleenstation op Rotterdam The Hague Airport in bedrijf. Het dichtstbijzijnde metrostation, Meijersplein, heeft ook een uitleenstation voor onze elektrische deelfietsen. Daarmee heeft RTH Airport er een handige 24-uurs vervoersoptie bij gekregen.

Met de deelfiets naar Rotterdam

Vanaf het Airportplein, fiets je in zo’n 8 minuten van RTH Airport naar het uitleenstation bij Metro Meijersplein. Daar vandaan heb je een prima metroverbinding naar het centrum en Rotterdam Zuid, maar ook naar Delft en Den Haag. Misschien nog wel handiger is om direct naar je eindbestemming te fietsen. In een dik kwartier sta je bij Rotterdam Centraal, in een kleine 25 minuten sta je op de Erasmusbrug. Het fijne is dat fietsen een heel stuk sneller is dan het openbaar vervoer.

Flexibel 24-uurs vervoer

Op RTH Airport en het bijbehorende Business Park is 24 uur per dag bedrijvigheid. Ook daarom is een flexibele 24-uurs vervoersoptie in de vorm van een deelfiets een goed idee, bijvoorbeeld voor wie vervoer wil op momenten dat de bus niet rijdt. En met de elektrische ondersteuning en de navigatie op de stuurtablet, ben je zo op je bestemming waar dan ook in Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Gobike en wel interesse? Maak dan snel en eenvoudig een account aan. Bekijk hier een lijst met alle Gobike locaties.

Interesse in een bedrijfsaccount, waarbij meerdere werknemers gebruikmaken van één Gobike account? Mail ons voor meer informatie!

previous