Nieuw Gobike uitleenstation op Meent bij de Coolsingel

Het is alweer lente en we hebben goed nieuws. Sinds deze week is het nieuwe uitleenstation Meent – Coolsingel in gebruik. Dat betekent een goede locatie in hartje Rotterdam erbij om je Gobike ritten te starten en te eindigen.

Centrum beter ontsloten

Met een nieuw uitleenstation bij de Coolsingel, is de binnenstad nu nog beter ontsloten. De andere uitleenstations in het centrum, bijvoorbeeld bij Rotterdam Centraal en bij station Blaak (Kubuswoningen) zijn al de meest populaire locaties voor Gobike Rotterdam. We verwachten dan ook dat deze nieuwe locatie goed gebruikt zal gaan worden.

Snel en makkelijk de binnenstad in

Het nieuwe uitleenstation Meent vind je vlakbij de Coolsingel, tegenover de groene fietsenstalling. Vanaf hier loop je binnen 5 minuten naar de Lijnbaan, de Koopgoot en Beurs. Het ligt ongeveer tussen de bestaande Gobike uitleenstations bij station Blaak en Rotterdam Centraal in. We zijn benieuwd hoeveel gebruikers hier een rit starten en eindigen!

Wil je Gobike eens proberen? Maak dan snel een account aan, ontvang je inloggegevens en start een rit. Zo eenvoudig is het!

previous